Monday, 8 July 2013

GA Kad Raya 2013 by EJulz

Assalamualaikum w.b.t,

Hye & Good afternoon Blogger world! Lepas balik sekolah, terus lepak depan laptop akak coz i wanna join this Giveaway Raya organized by Ejulz. Before that, Siti nak wish Selamat menyambut 1 Ramadhan pada esok hari, 10 July 2013. So, dikesempatan itu Siti jugak nak ajak korang join GA ni! Banyak hadiah yang disediakan selain Kad Raya. hihi

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN 


UCAPAN RAYA SITI KEPADA BLOGGERS TANAH AIR TERCINTA:

First of all, puasa cukup tau sebulan pastikan puasa penuh ye.hihi. Puasa penuh baru dapat raya, unless you are gegurl xpe.hee. Orite. Siti ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri" kepada semua Bloggers Malaysia, Maaf Zahir & Batin ye. Siti is "newbie Blogger" so maybe Siti banyak xtahu pasal dunia blogger ni and maybe i always do mistakes kan. Oleh itu, 10 jari disusun rapi, erat2, ketat2 sebab nak mohon maaf kat anda semua ye. Hope, blogger diluar sana sudi maafkan Siti eak. Last but not least, Selamat Hari Raya & semoga raya tahun lebih bermakna bersama keluarga tercinta. Sarangheo 

50 KAD RAYA MENANTI ANDA

(20 penyertaan terawal automatik dapat kad raya dari ejulz + 30 selebihnya ejulz akan guna www.random.org jika penyertaan melebihi 50)



1 comment:

ejulz said...

Terima kasih kerana sudi join dan menjadi salah seorang 20 penyertaan terawal.. sila emelkan maklumat berikut di asrul_harfan@hotmail.com

Nama :
Alamat :
No tel :
No penyertaan dan link. rujuk sini--> http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-ga-kad-raya-2013-by.html

*Pastikan tajuk emel : GA Kad Raya 2013 by Ejulz (20)